Kissakoti Kattilassa myyjäiset 17.2

Kissakoti Kattilassa järjestetään myyjäiset ensi sunnuntaina 17.2 kello 11-15. Kattila on Hämeenlinnan Kissojen Ystävät ry:n löytöeläinkoti ja toimii täysin hyväntekeväisyyden varassa. Kattila on toiminut jo lähes parikymmentä vuotta ja sen kautta on lukematon määrä karvakorvia saannut hyvän elämän. Tälläkin hetkellä Kattilassa on noin seitsemänkymmentä asukasta, joista suurin osa odottaa omaa kotia.

Itse en ehdi työpanosta Kattilan hyväksi antamaan, mutta yritän kaikilla muilla tavoin tukea Kattilan toimintaa. Tuleviin myyjäisiin lahjoitan arpavoittoja ja yritän muutenkin avustaa pienillä rahaerillä. Kattilan toiminta on monella tasolla yhteiskunnalle hyödyllistä. Se on teini-ikäisille loistava paikka oppia tekemään vastuullista ja hyödyllistä työtä. Vuosien aikana moni nuori pitkäaikaistyötön on saannut sieltä työpaikan. Samoin peruskoululaisia työelämääntutustujia siellä on ollut lukemattomia. Myös moni nuori rötöstelijä on siellä voinut korvata tekemiään rikoksia työllään.  Kattila on tervehdyttävä paikka, niin nuorille, kuin kissoillekin. Itsekkin tunnen siellä aina suurta iloa, kun katselen  tyytyväisenä mussuttavia pehmeitä karvakasoja.

Voitte vaan kuvitella mikä työmäärä on, kun lähes sata kissaa pidetään puhtaana, lääkitään ja ruokitaan. Kissojen ystävät tekevät pyyteetöntä työtä, kun huolehtivat toisten ihmisten julmasti heitteille jättämistä kissoista. Meidän perheen kolmesta kissasta kaksi on Kattilan kautta meille tulleet. Veljekset Valtsu ja Jösse muuttivat meille alle puolivuotiaina itsenäisyyspäivänä 2007. Omalta osaltani olen ikuisesti kiitollinen näistä mielenterveyshoitajistani. Siksi yritän kaikin tavoin auttaa Kattilan toiminnassa. Kannustan myös teitä muitakin osoittamaan kannatustanne käymällä esimerkiksi tulevissa myyjäisissä. Käykää myös vierailulla Kattilassa ja ottakaa lapset, tai lapsenlapset mukaan. On aivan ihana näky, kun kymmenkuntakin kissaa nukkuu yhdessä kasassa.

177 kommenttia artikkeliin “Kissakoti Kattilassa myyjäiset 17.2”
 1. Tiina sanoo:

  Olen samaa mieltä, että Kattilan toiminta on todella hienoa. Kiva, että annat niitä arpajaisvoittoja, olen itsekin voittanut sellaisen ja se ilahduttaa kovasti.
  Toivottavasti myyjäiset on menestys ja kissoille kertyy riittävästi rahaa.

  Tiina

 2. Kari Lampinen sanoo:

  Tervehdys Inkeri !

  Sulla näyttää arvot olevan kohdallaan – arvostan ihmistä joka huolehtii näistä pienimmistä, jotka elävät täällä ihmisten varassa ja armoilla. Eläimillä on samat tunteet ja monessa kohtaa logiikka kuin ihmisilläkin. Eläin osaa loukkaantua ja osoittaa kintymystään samalla tavoin kuin ihminenkin. Heillä on ihan samat tarpeet monessa suhteessa kuin ihmisellä jos asiaan oikeasti perhtyy. Ihminen on vain ottanut asiakseen päättää saako eläin elää vai ei. Tavataan siis kattilassa jos luoja suo.

Jätä kommentti

css.php