Inspiroidu!

Viime torstaina 11.4 järjesti Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset Inspiroidu! messut Wetterillä. Messuilla hämeenlinnalaiset yritykset esittelivät muotia, kauneutta ja sisustusta. Näytteille asettajia oli yli parikymmentä ja messuvieraita useampi sata. Inspiroidu! messut onnistui aivan yli odotusten ja tunnelma oli upea.

Suurin kiitos kuuluu messujen vetäjälle Hanna Väinölälle Rentodesingistä ja hänen tiimilleen. Hienoa, että jaksetaan tehdä talkootyötä meidän kaikkien yrittäjien eduksi. Nämä messut oli taas loistava esimerkki hyvän yhteistyön ja verkostoitumisen vaikutuksesta yrityksen tulokseen. Messuille osallistuneet yritykset saivat hienon tilaisuuden esitellä omaa työtään ja yritystään monen tunnin ajan kiinnostuneille ja potentiaalisille asiakkaille. Minä olen ainakin mahdollisuudesta todella tyytyväinen ja saimme monta hyvää asiakaskontaktia.

Tuollaisessa tilaisuudessa näkee todella hyvin yritysten erot asiakaspalvelutaidoissa ja työmotivaatiossa. Olen aina ollut sitä mieltä, että ennen kuin yrittäjä alkaa valittamaan lamaa yms. pitää korjata kakki omat virheet yrityksen vetämisessä. Hyvin usein asiakaspalvelu ei toimi kunnolla, tai yrityksen muu konsepti on jo aikansa elänyt. Messut on myös todella raskas koitos pienelle yritykselle ja jos vähääkään tuntuu siltä ettei voimavarat riitä ehkei kannata osallistuakkaan. Väsynyt ja vihainen yrittäjä ei ole hyvää mainosta yritykselleen.

Hämeenlinnassa on ollut monia hienoja ja onnistuneita tapahtumia viimeisen vuoden aikana, jotka virkistävät keskustan kaupankäyntiä. Tämä yrittäjänaisten Inspiroidu! tapahtuma oli hyvä esimerkki siitä, että kyllä Hämeenlinnassakin ihmiset lähtevät liikkeelle. Tapahtuman pitää olla mielenkiintoinen ja markkinointi tehokasta. Nyt jokainen mukana ollut yritys markkinoi tapahtumaa omille asiakkailleen ja Yrittäjänaisten hallitus toi medianäkyvyyttä. Näin saatiin myönteinen virtaus aikaiseksi ja tuleva kevät hyvin alkamaan yrittäjien osalta. Tapahtuma uusitaan ensi keväänä ja pidä huolta, että itsekin tulet paikalle.

Jätä kommentti

css.php